Hasznos

A leghasznosabbnak ítélt híreinket, ismertetőinket, leírásainkat olvashatja el 1-1 kategóriában, csak kattintson a kiválasztott témára!


A honlapunkat időről-időre igyekszünk érdekes és hasznos anyagokkal frissíteni. Van, hogy ez "mindössze" egy hír, néha egy akció, de pl. szoktunk nagyobb és átfogóbb cikkeket is publikálni, amiből részletesebben megismerhető 1-1 betegség, probléma.

A főbb témák közül az alábbi képekre kattintva tud választani.

 
Hírek

Hírek

A rendelőnkről, magunkról, a honlapról és persze állatainkról (kutyák, cicák és egyéb kedvencek) időről időre teszünk fel híreket, melyek úgy gondoljuk hogy érdekesek, hasznosak lehetnek a látogatóink számára is.
bővebben
Akciók

Akciók

Látogatóink és ügyfeleink számára időről időre igyekszünk valamilyen akcióval kedveskedni köszönetképpen azért, hogy minket tiszteltek és tisztelnek meg bizalmukkal. Reméljük, hogy a akciók és kedvezmények között talál Ön is olyat, melyet hasznosnak tart és igénybe tud...
bővebben
 
Cikkek és tanácsok

Cikkek és tanácsok

Különböző betegségekről és problémákról lehet olvasni 1-1 nagyobb, részletesebb cikket. A cikkeket úgy fogalmaztuk meg, hogy nem szakemberek számára is érthetőek legyenek, de ha mégis marad kérdés amire szeretne választ kapni, úgy hívjon bizalommal minket vagy írjon a...
bővebben
Galéria

Galéria

A galéria képanyaga jelenleg összeállítás alatt van, kérjük türelmét.
bővebben
 

Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben a Pünkösdi hétvégén megváltozott nyitvatartással várjuk Önöket!

Bővebben...

 

Telefonos tanácsadás, betegirányítás céljából az ünnepnapon is elérhetőek vagyunk a 06-30-534-59-14-es telefonszámon 8-20h-ig. 

 

Sürgős esetben általános ügyelet:

Állatorvosi Egyetem, Bp. VII. kerület, István u. 2

Szemészeti ügyelet: +36304350705

Akciók

Műtét előtti kedvezményes kivizsgálásEgy műtét még akkor is járhat bizonyos kockázatokkal, ha egyébkén látszólag egészséges állatot altatunk (pl. ivartalanítás). A műtét előtti kivizsgálással ezt a kockázatot a minimálisra tudjuk csökkenteni. Mivel ez nekünk is fontos, most jelentős kedvezménnyel biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat
Geriátriai kivizsgálásAz idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!
Macska ivartalanítási akcióRendelőnkben 2013 évben cica ivartalanítási akciót hirdetünk a kóbor állatok csökkentése érdekében.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook