Időpont egyeztetés

Rendelőnk 2008-ban egy új kezelőhelyiséggel bővült, megteremtve a lehetőséget arra, hogy előzetes időpont egyeztetés esetén, várakozás nélkül is tudjuk fogadni betegeinket. Az időpont egyeztetés számunkra jobb tervezhetőséget, vendégeink számára kényelmesebb kiszolgálás biztosít. További információkat, a lehetséges időpontokat, az állatorvosok beosztását az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg!


Időpont egyeztetés

Ha nem életmentő jellegű beavatkozás miatt keresne fel bennünket, akkor javasoljuk az időpont egyeztetést! Hívjon fel minket telefonon keresztül és az Önnek is megfelelő időben garantáltan várakozás nélkül, azonnal tudjuk fogadni Önt és kedvencét.

  • Telefon/Fax/Rögzítő: +36-1-290-44-10
  • Mobil: +36-30/534-59-14 (8-20h-ig elérhető)


A rendelő munkarendjéről és az orvosaink beosztásáról a "Munkarend és beosztás" menüpont alatt talál bővebb információkat.

 

Ünnepi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben a Pünkösdi hétvégén megváltozott nyitvatartással várjuk Önöket!

Bővebben...

 

Telefonos tanácsadás, betegirányítás céljából az ünnepnapon is elérhetőek vagyunk a 06-30-534-59-14-es telefonszámon 8-20h-ig. 

 

Sürgős esetben általános ügyelet:

Állatorvosi Egyetem, Bp. VII. kerület, István u. 2

Szemészeti ügyelet: +36304350705

Akciók

Műtét előtti kedvezményes kivizsgálásEgy műtét még akkor is járhat bizonyos kockázatokkal, ha egyébkén látszólag egészséges állatot altatunk (pl. ivartalanítás). A műtét előtti kivizsgálással ezt a kockázatot a minimálisra tudjuk csökkenteni. Mivel ez nekünk is fontos, most jelentős kedvezménnyel biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat
Geriátriai kivizsgálásAz idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!
Macska ivartalanítási akcióRendelőnkben 2013 évben cica ivartalanítási akciót hirdetünk a kóbor állatok csökkentése érdekében.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook