Állatorvosi szemészeti szakrendelés

Kutya, macska szemészeti szakrendelés a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben


Macska szemvizsgálatA Lőrinci Állatorvosi Rendelő egyik, ha nem a legfontosabb specialitása az állatorvosi szemészeti szakellátás. Ennek keretében vállaljuk a szemészeti megbetegedésben szenvedő kutyák és macskák teljes körű kivizsgálása alapján a pontos diagnózis felállítását majd a leghatékonyabb kezelés megtervezését és kivitelezését. A szemészeti betegek ellátásának irányítását Dr. Lévai Péter szemész állatorvos végzi, aki alapító tagja a Kisállat Szemészeti Egyesületnek és vezetőségi tisztséget tölt be a Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti tagozatában.

 Rendelőnkben a kutyák és macskák alap szemészeti vizsgálata magában foglalja a fizikális vizsgálatot, a könnytermelés mérését schirmer könnyteszt segítségével, a fluorescein festést a szaruhártya épségének a meghatározására, a szemnyomásmérést és a szemfenékvizsgálatot is.

Az alap szemészeti vizsgálaton kívül szükség esetén számos kiegészítő vizsgálat is elérhető: pl. szemészeti ultrahang-vizsgálat, ERG (elektro retinogramm), réslámpás vizsgálat, genetikai tesztek, gonioszkópia, vérnyomásmérés, stb

A pontos diagnózis felállítása alapján tervezzük meg és végezzük a szembeteg kutyák és macskák gyógykezelését. Az egyszerűbb terápiás beavatkozásokat (pl. könnycsatorna átmosás) éppolyan gondossággal végzünk, mint a bonyolultabb szemészeti műtéteket és a speciális felszereltséget és felkészültséget igénylő szemészeti operációkat (pl. kutya szürkehályog műtétje, zöldhályog műtétek, stb.)

 

A kutyáknál és macskáknál előforduló leggyakoribb szemészeti betegségekről itt olvashat

Szemészeti szolgáltatásainkról bővebben önálló állatorvosi szemészeti honlapunkon olvashat

 

 

Betegfogadás

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14

Akciók

Műtét előtti kedvezményes kivizsgálásEgy műtét még akkor is járhat bizonyos kockázatokkal, ha egyébkén látszólag egészséges állatot altatunk (pl. ivartalanítás). A műtét előtti kivizsgálással ezt a kockázatot a minimálisra tudjuk csökkenteni. Mivel ez nekünk is fontos, most jelentős kedvezménnyel biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat
Geriátriai kivizsgálásAz idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!
Macska ivartalanítási akcióRendelőnkben 2013 évben cica ivartalanítási akciót hirdetünk a kóbor állatok csökkentése érdekében.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook

Kedves Gazdik!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Rendelőnk november 1-től vasárnaponként zárva tart.
Telefonon természetesen továbbra is elérhetőek vagyunk reggel 9 és este 8 között.

Részletekről az alábbi linken olvashat: Kattintson ide