Hasznos

A leghasznosabbnak ítélt híreinket, ismertetőinket, leírásainkat olvashatja el 1-1 kategóriában, csak kattintson a kiválasztott témára!


A honlapunkat időről-időre igyekszünk érdekes és hasznos anyagokkal frissíteni. Van, hogy ez "mindössze" egy hír, néha egy akció, de pl. szoktunk nagyobb és átfogóbb cikkeket is publikálni, amiből részletesebben megismerhető 1-1 betegség, probléma.

A főbb témák közül az alábbi képekre kattintva tud választani.

 
Hírek

Hírek

A rendelőnkről, magunkról, a honlapról és persze állatainkról (kutyák, cicák és egyéb kedvencek) időről időre teszünk fel híreket, melyek úgy gondoljuk hogy érdekesek, hasznosak lehetnek a látogatóink számára is.
bővebben
Akciók

Akciók

Látogatóink és ügyfeleink számára időről időre igyekszünk valamilyen akcióval kedveskedni köszönetképpen azért, hogy minket tiszteltek és tisztelnek meg bizalmukkal. Reméljük, hogy a akciók és kedvezmények között talál Ön is olyat, melyet hasznosnak tart és igénybe tud...
bővebben
 
Cikkek és tanácsok

Cikkek és tanácsok

Különböző betegségekről és problémákról lehet olvasni 1-1 nagyobb, részletesebb cikket. A cikkeket úgy fogalmaztuk meg, hogy nem szakemberek számára is érthetőek legyenek, de ha mégis marad kérdés amire szeretne választ kapni, úgy hívjon bizalommal minket vagy írjon a...
bővebben
Galéria

Galéria

A galéria képanyaga jelenleg összeállítás alatt van, kérjük türelmét.
bővebben
 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook