Allergológiai szakrendelés

A kutyák, macskák körében is egyre gyakrabban diagnosztizálnak allergiás megbetegedéseket. Rendelőnkben lehetőség van a kutya, macska tüneteinek kivizsgálására, az allergiás háttér pontos diagnózisára és szakszerű gyógykezelésére.


Allergológiai szakrendelés

Az allergiás megbetegedések sokféle tünetben nyilvánulhatnak meg. A vezető tünetek kutyák és macskák esetében a kültakarót érintik. Legfeltűnőbb talán a vakarózásos, vagy a bőr kipirultságával, szőrhullással járó panaszok. Nagyon fontos ezeket az általános tüneteket megkülönböztetni a fertőző, parazitás, illetve egyéb oktanú betegségektől, mivel a kezelés merőben más.

Ha az Ön szerint kutyája vagy macskája allergiás betegségben szenved, például régóta fennálló bőrtünetei vannak, kérjen időpontot allergia szakrendelésünkre: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14.

Az allergiás megbetegedésekről részletesebben az alábbi cikkeinkben itt olvashat:

 

Betegfogadás

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására.

Éppen ezért az itt olvasható óvintézkedéseket kérjük Önöktől! Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook