Bőrgyógyászati szakrendelés

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő egyik specializációs területe a kisállatok bőrgyógyászati szakellátása. Ennek keretei között vállaljuk bőrgyógyászati megbetegedésben szenvedő kutyák és macskák teljes körű kivizsgálását, ezek alapján a pontos diagnózis felállítását majd a leghatékonyabb kezelés megtervezését és kivitelezését.


Bőrgyógyászati szakrendelés

A bőrgyógyászati szakellátás keretei között vállaljuk bőrgyógyászati megbetegedésben szenvedő kutyák és macskák teljes körű kivizsgálását, ezek alapján a pontos diagnózis felállítását majd a leghatékonyabb kezelés megtervezését és kivitelezését.

Rendelőnkben a bőrbeteg kutyák és macskák alap vizsgálata magában foglalja a fizikális vizsgálatot (az állat fő szervrendszereinek vizsgálata megtekintés, tapintás, hallgatózás, ritkán kopogtatás segítségével), a kültakaró kiegészítő szerveinek vizsgálatát: pl. hallójáratokat otoszkóp segítségével, illetve a bűzmirigyeket rektális tapintással, stb.

Az alapvető vizsgálaton kívül, szükség esetén lehetőség van kiegészítő vizsgálatok elvégzésére is, úgymint:

  • bőrkaparék mintavétel,
  • lenyomati citológia,
  • vér-, bélsár- vagy vizelet vizsgálat,
  • allergia tesztek elvégzése,
  • genetikai tesztek,
  • endoszkópos vizsgálatok (pl. a hallójáratokat érintő különféle betegségek esetén)
  • ultrahangos vizsgálat, dobüregek röntgensugaras vizsgálata,
  • szövettani vizsgálat elvégzése (bőrbiopszia), stb.

A betegek panaszainak enyhítését célzó tüneti kezeléseket hasonló precizitással és szakértelemmel végezzük, mint a pontos diagnózis felállítását követő terápiás kezelések megtervezését is kivitelezését.

A kisállatokat érintő bőrgyógyászati megbetegedésekről itt olvashat: bőrgyógyászati megbetegedések

✅ Bőrgyógyászi cikkeink:

Tévhit, hogy csirke a leggyakoribb táplálék eredetű allergén
A bűzmirigy leggyakoribb megbetegedései és azok kezelése
Pajzsmirigy alulműködés kisállatokban
Leishmania-szűrés és megelőzés fontossága
Viszketegség, annak okának kiderítése és kezelése
Környezeti allergének
Bolhásság és a bolhanyál allergia
Szőrtüszőatkásság kutyákban és macskákban
Kutya rühesség
Macska rühesség
Kutya allergia
Fülgyulladás

 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook