Kutyakozmetika

Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket és kedvenceiket a Lőrinci Állatorvosi Rendelő cica-és kutyakozmetikájában!


Kutyakozmetika

Kutyakozmetika elköltözött!!! Új cím Budapest 1182, Üllői út 623!
A szépülni vágyó kutyák, és macskák családias hangulatban, magas színvonalú kozmetikai szolgáltatásainkkal nyerhetik el legszebb formáikat nálunk. Szeretettel várjuk Önt és kedvencét is! Az előzetes időpont egyeztetésnek köszönhetően nálunk nincs sorban állás és csak Önön múlik, hogy megvárja-e kedvencét vagy pedig visszajön érte egy későbbi időpontban.

Kutyakozmetikus bemutatkozása

Czibere Andrea vagyok, 8 éve dolgozom kutyakozmetikusként. Az állatok, azon belül is a kutyák iránt gyermekkorom óta érzett nagyfokú szeretete miatt választottam olyan hivatást, ahol egész nap velük foglalkozhatok, és részese lehetek megszépülésüknek. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkám van, ami a hobbim is egyben.

A kutyakozmetikus oklevél megszerzése után Budapest 17. kerületében kezdtem el dolgozni. Pár nagyszerűen eltöltött év után gyönyörű kislányom, és kisfiam születése miatt rövid ideig az anyaság lett egyetlen elfoglaltságom. Az otthon töltött gyönyörű, és egyben nehézségekkel teli időszak alatt nagyon sok türelmet és kitartást tanultam gyermekeim neveléséből, melyet munkám során is nagyon jól tudok kamatoztatni. Idővel csemetéim bölcsődébe illetve óvodába kerültek, én pedig Zuglóban találtam munkát, egy állatorvosi rendelő kozmetikájában. Régi álmom, hogy Budapest 18. kerületében dolgozhassak, hiszen Pestszentlőrincen élek, ezt a kerületet érzem sajátomnak. Ezért is nagy öröm számomra, hogy a Lőrinci Állatorvosi Rendelő és Kutyakozmetika falai között folytathatom hivatásomat.

Soha nem éltem kutya nélkül. Idén nyáron teljesült egy régi vágyam, és a westim mellé, egy kerry blue terrier gazdija is lettem. Így már két kutya és egy macska teszi teljessé családunkat.

Sok szeretettel és türelemmel várom kedves új és régi vendégeimet a Lőrinci Állatorvosi Rendelő kutyakozmetikájában.

A cicakozmetika és kutyakozmetika szolgáltatásai: 

 • mindenfajta kutyus és cicus teljes körű kozmetikai ellátása
 • hétköznapi, praktikus fazonok kialakítása
 • nyírás
 • trimmelés
 • fürdetés
 • fültisztítás, fülszőrszedés
 • karomvágás
 • kölyök kutyák kozmetikához való szoktatása
 • nyuszi, tengerimalac, cica karomvágás, kisebb igazítás
 • állatorvosi felügyelet (pl. bódítás esetén)
 • háztól-házig szállítás
 • törzsvendég kártya
 • SMS-ben történő értesítés kérése

Kedves Vendégeimet mindig előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül fogadom. A kutyakozmetika ideje alatt a gazdi természetesen végig az állat mellett tartózkodhat, vagy a megbeszélt időpontban visszajön megszépült kedvencéért.

Az állatokkal nagy türelemmel és szakértelemmel bánok, soha nem alkalmazok erőszakot rögzítésük során. Ha az állat nem együttműködő viselkedése miatt a kozmetikát nem tudom elvégezni, a tulajdonossal egyeztetve lehetőség van állatorvosi felügyelet mellett a beavatkozást nyugtatásban, vagy biztonságos bódításban is elvégezni.

Macska- és kutyakozmetikánk elérhetősége:

Cím: 1181 Budapest XVIII. kerület Üllői út 623.
Mobil: 06-30-593-76-70

Kutyakozmetika árak

A kutyakozmetikai árainak kialakításánál megpróbáltuk a lehetőségekhez képest a legkedvezőbb feltételeket, legalacsonyabb árat biztosítani vendégeink számára, azt azonban mindvégig szem előtt kellett tartanunk, hogy a felhasznált anyagok, és a szolgáltatások minőségét magas szinten tudjuk tartani.

A kutyakozmetikai beavatkozások árai így 2500 és 8500 Ft között változnak az állat méretétől, a szőrzet minőségétől és a beavatkozástól függően. Természetesen akár személyesen, akár telefonon érdeklődve, az állat paramétereit megismerve pontos felvilágosítást tudunk adni a várható költségekről.

 

Betegfogadás

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben hétköznapokon csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14

Akciók

Műtét előtti kedvezményes kivizsgálásEgy műtét még akkor is járhat bizonyos kockázatokkal, ha egyébkén látszólag egészséges állatot altatunk (pl. ivartalanítás). A műtét előtti kivizsgálással ezt a kockázatot a minimálisra tudjuk csökkenteni. Mivel ez nekünk is fontos, most jelentős kedvezménnyel biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat
Geriátriai kivizsgálásAz idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!
Macska ivartalanítási akcióRendelőnkben 2013 évben cica ivartalanítási akciót hirdetünk a kóbor állatok csökkentése érdekében.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook

Kedves Gazdik!

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy rendelőnkben
2017. szeptember 18.-tól kizárólag, előzetes időpont egyeztetés alapján
tudjuk fogadni Önöket
és kis Pácienseinket.

Részletekről az alábbi linken olvashat: Kattintson ide