Onkológiai szakrendelés

A kutyáknál és a macskáknál csakúgy, mint az emberek esetében, évről-évre nő a daganatos megbetegedések száma. Ezért rendelőnk kiemelt hangsúlyt fektet a daganatos megbetegedések kezelésésére.


Onkológiai szakrendelés

Rendelőnkben külön hangsúlyt fektetünk a daganatos megbetegedésekben szenvedő kutyák, macskák ellátására.

Az eseteket végig kísérjük a diagnosztikától kezdve, a kezelési lehetőségek ismertetésén át; szükség esetén sebészeti beavatkozásokat, valamint gyógyszeres, kemoterápiás kezeléseket is végzünk.

Sajnos a kedvencként tartott állatok körében is egyre gyakrabban fordul elő valamilyen daganatos megbetegedés. Ez nem feltétlenül kell, hogy az állat életének végét jelentse!

A pontos diagnózis felállítása után többféle kezelési lehetőség is rendelkezésünkre áll. Az állat állapotának felméréséhez és a daganat típusának meghatározásához kiegészítő vizsgálatokra is szükség van, mint például vérlabor, vizelet vizsgálat, röntgen, hasi- és szív ultrahang, citológiai mintavétel, szövettan, esetleg CT, MRI. Ezeket részben rendelőnkben is el tudjuk végezni. Az utóbbi két esetben megfelelő szakemberhez irányítjuk a pácienseket.

A kezelési tervet az állat jóllétének középpontba állításával, mindig a gazdival pontosan egyeztetve (idő, energia és anyagi ráfordítás, stb.) állítjuk össze. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolunk a vizsgálatok során és a kezelés ideje alatt is.

Ha felmerül Önben a gyanú, hogy kutyájának vagy macskájának daganatos megbetegedésben szenved, vagy másik állatorvos javaslatára keres onkológiai szakrendelést, mielőbb egyeztessen időpontot onkológiai kivizsgálásra! Ilyen esetekben is számít az idő, a korábban elkezdett gyógykezelés jelentősen növeli a gyógyulás esélyét.

Időpont egyeztetés céljából hívják a +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14 telefonszámokat. Ha a konkrét betegséggel kapcsolatban készültek már vizsgálatok, akkor annak leleteit a telefonos időpont egyeztetést követően kérjük, továbbítsák az info@kisallatdoki.hu email címre.

A daganatos megbetegedésekről részletesen itt olvashatnak: Kutyák és macskák daganatos megbetegedései és kezelésük

Látogasson el különálló onkológiai honlapunkra, ahol még több hasznos tanácsot és információt talál: http://www.kutyadaganat.com

 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook