Geriátriai kivizsgálás

2018. december 04.

A 25%-os akció aktív és igénybe vehető!Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Amennyiben geriátriai kivizsgálásra kér hozzánk időpontot, a munkadíjból 25 % kedvezményt biztosítunk.

Idősebb korban-hasonlóan az emberekhez- háziállataink körében is gyakoribbak a különböző megbetegedések. Sokszor, mire az állatok tüneteket mutatnak, és állatorvoshoz kerülnek, a betegség már olyan előrehaladott stádiumban van, hogy nem gyógyítható.

Rendszeres szűrővizsgálatok esetén viszont legtöbbször sikerül egy-egy betegséget még abban a stádiumban diagnosztizálni, amikor sikerrel gyógyítható, vagy legalább a súlyosbodása lassítható. Ezért javasoljuk minden 8 évesnél idősebb macska és kutya esetében az alábbi vizsgálatok évenkénti elvégzését: 

  • Fizikális betegvizsgálat
  • Vérvizsgálat
  • Vizeletvizsgálat
  • Hasi ultrahang
  • Mellkas röntgen

Ezen szűrővizsgálatok, együttes elvégzése esetén  25%-os kedvezményt biztosítunk a munkadíj árából! Ha a fenti vizsgálatok mellett más vizsgálatot is végzünk (pl. EKG, szemészeti szűrővizsgálat, citológiai vizsgálat stb.), a kedvezmény a további vizsgálatokra  is érvényes.

Óvja kedvencei egészségét szakembereink segítségével!

Ne habozzon!