A Lőrinci Állatorvosi Rendelő munkatársai

Amikor betérsz a Lőrinci Állatorvosi Rendelőbe, nem csak egy rendelőt találsz, hanem egy olyan csapatot, ahol mindenki szenvedélyesen elkötelezett az állatok iránt.

Tudjuk, hogy kedvenced nem csak egy állat; ő egy családtag, egy társ, aki nélkülözhetetlen része az életednek. Ezért szeretnénk, ha jobban megismernéd azokat a kivételes embereket, akik nap mint nap itt állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek.

Dr. Lévai Péter, aki nemcsak rendelőnk egyik társtulajdonosa és vezetője, de egy olyan állatorvos is, aki szívét-lelkét beleadva dolgozik. A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán szerzett tudása mellett ma már a Kisállat Szemészeti Egyesület alapító tagja is. A szemészet és az onkológia területén szerzett széleskörű tapasztalata biztosíték arra, hogy kedvenced a lehető legjobb kezekben van.

Dr. Szentpétery Tímea a sebészet, az ultrahang diagnosztika, és az onkológia területén különösen elhivatott. Tímea számára minden egyes állat egy új történet, egy új esély a gyógyulásra, és ez motiválja nap, mint nap.

Dr. Sziklai Lili, az aneszteziológia és a bőrgyógyászat iránti szenvedélyével, valamint a Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének pártoló tagjaként, új nézőpontot és friss energiát hoz csapatunkba.

Dr. Rácz Emese, aki a kisállatszemészet iránti érdeklődése miatt már az egyetemi évek alatt is kiemelkedett. Egy olyan személy, aki gyerekkorától fogva tudta, hogy állatorvos szeretne lenni, és aki szakmai útját személyes szenvedélyével és családi örökségével egyesíti.

És nem feledkezhetünk meg arról a rendkívüli csapatról sem, aki minden nap gondoskodik arról, hogy rendelőnk a lehető legmagasabb színvonalon működjön: Dira Gerda, az operatív igazgatónk, valamint asszisztenseink, Agócs Virág és Pipa Klaudia Piroska, akik mindannyian elhivatottak az állatok egészsége és boldog élete iránt.

Itt, a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben, mindenki azzal a céllal érkezik, hogy a legjobbat nyújtsa neked és kedvencednek. Hiszünk abban, hogy a szakmai tudás, az elkötelezettség, és a szeretet kombinációja teszi lehetővé, hogy minden nap a legmagasabb színvonalon segíthessünk. Reméljük, hogy te is otthon érzed majd magad nálunk, ahogy mi is tesszük minden egyes nap.

 

Munkatársaink részletesebb bemutatkozásai:

Dr. Sziklai Lili
Dr. Sziklai Lili, avatar
Dr. Rácz Emese
Dr. Rácz Emese, avatar
Dira Gerda
Dira Gerda, avatar
Agócs Virág
Agócs Virág, avatar
Hatos Renáta
Hatos Renáta, avatar

Óvja kedvencei egészségét szakembereink segítségével!

Ne habozzon!