Szolgálati kutyusok jártak a rendelőnkben!

2024. június 06.

Olvasd el legfrissebb blogbejegyzésünket, hogy megtudd, hogyan támogatjuk a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport szolgálati kutyáit.

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő legutóbbi látogatói nem mindennapi vendégek voltak: a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport és Önkéntes Tűzoltó Egyesület két új szolgálati kutyája, egy belga és egy németjuhász járőrkutya!

Az egyesület, amely 2001 óta végez önkéntes tevékenységet a XVIII. kerületben és országosan, a két kutyus segítségével még hatékonyabban tudja ellátni feladatait.

A polgárőrök és önkéntes tűzoltók szerepe rendkívül fontos, hiszen részt vesznek katasztrófák felszámolásában, műszaki mentésekben, eltűnt személyek keresésében, bűncselekmények elkövetőinek tettenérésében, és számos más kihívásban. Nemzetközi szinten is bevethetők, ahogy azt a 2023 februárjában, a törökországi földrengéskor is bizonyították.

A két új járőrkutya nagyban hozzájárul az egyesület munkájához, ezért a Lőrinci Állatorvosi Rendelő úgy döntött, hogy támogatja az ő egészségüket. Rendelőnk biztosítja az egyesület számára a külső élősködők elleni készítményeket, és szükség esetén állatorvosi ellátást is nyújtunk.

Az LKPCS Facebook oldalán megosztott bejegyzésben köszönetet mondtak a Lőrinci Állatorvosi Rendelőnek a támogatásért, kiemelve, hogy csapatunk, Dr. Lévai Péter vezetésével, speciális szemészeti és onkológiai terápiás szakrendelőként is segíti a kutyák egészségét. Az egy évre elegendő állatorvosi gyógyszereket Dira Gerda, rendelőnk operatív igazgatója adta át az egyesület számára.

A látogatásra 2024. június 5-én került sor, és nagy örömmel támogatjuk a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-ÖTE munkáját. Bízunk benne, hogy a két új szolgálati kutya segítségével még sikeresebben tudják végezni önkéntes tevékenységüket kerületünkben és azon túl is.

Köszönjük a Lőrinc-Kertváros Polgárőr Csoport-ÖTE elkötelezett munkáját és reméljük, hogy együtt továbbra is hozzájárulhatunk kerületünk biztonságához és jólétéhez.

Kövesd blogunkat további frissítésekért és hírekért!

Óvja kedvencei egészségét szakembereink segítségével!

Ne habozzon!