Szigorodtak a szemészeti szakrendelés feltételei

2021. szeptember 09.

Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei!

Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeit, ennek következményeként csak olyan állatorvos végezhet szakrendelést, aki vizsgán bizonyította széleskörű tudását, valamint a szükséges eszközökkel is rendelkezik.

A szabályozás nagyon fontos lépés a magyar állatorvosi specializáció folyamatában, hiszen az állattulajdonosok maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy megfelelő szemészeti szakellátás várja kedvenceiket azokban a rendelőkben, melyek rendelkeznek a szakrendelés végzéséhez szükséges engedéllyel.

2021-ben rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés intézményünkben.

A szemészeti szakrendeléshez szükséges feltételek a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján olvashatóak:  Magyar Állatorvosi Kamara - A szemészeti szakrendelések tárgyi feltétele 

A szemészeti szakrendelésre előzetes időpontfoglalás szükséges, kérjük jelentkezzenek be a +3630/534-5914 illetve a +361/290-4410-es telefonszámokon.

Óvja kedvencei egészségét szakembereink segítségével!

Ne habozzon!