Szigorodtak a szemészeti szakrendelés feltételei

Általános hírek · szeptember 09.

Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei!


Szigorodtak a szemészeti szakrendelés feltételei

Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételeit, ennek következményeként csak olyan állatorvos végezhet szakrendelést, aki vizsgán bizonyította széleskörű tudását, valamint a szükséges eszközökkel is rendelkezik.

A szabályozás nagyon fontos lépés a magyar állatorvosi specializáció folyamatában, hiszen az állattulajdonosok maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy megfelelő szemészeti szakellátás várja kedvenceiket azokban a rendelőkben, melyek rendelkeznek a szakrendelés végzéséhez szükséges engedéllyel.

2021-ben rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés intézményünkben.

A szemészeti szakrendeléshez szükséges feltételek a Magyar Állatorvosi Kamara honlapján olvashatóak:  Magyar Állatorvosi Kamara - A szemészeti szakrendelések tárgyi feltétele 

A szemészeti szakrendelésre előzetes időpontfoglalás szükséges, kérjük jelentkezzenek be a +3630/534-5914 illetve a +361/290-4410-es telefonszámokon.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Facebook