Elérhetőség

A rendelő elhelyezkedésének egyik legnagyobb előnye, hogy mind vidékről, mind pedig Budapestről és vonzáskörzetéből könnyen megközelíthetőek vagyunk.


Elérhetőség

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő Budapest 18. kerületében, Pestszentlőrincen található, mindössze pár percre az M0, és M5 autópálya kereszteződésétől.

A vidékről érkező vendégeinknek nem kell Budapesten, a forgalmi dugókon átverekedniük magukat ha szakrendeléseinkre érkeznek.

Kapcsolat

 • Cím: 1181 Budapest. Wlassics Gyula u. 58

 • Telefon/Fax/Rögzítő: 06-1-290-44-10

 • Mobil: 06-30/534-59-14 (9-20h-ig elérhető)

 • Mail: info@kisallatdoki.hu

Nyitva tartás

Hétköznap
Rendelési idő 10-19 óra között, csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudunk beteget fogadni.

Kivétel: Közvetlen életveszély.

Hétvégén
Szombati rendelés: 10-14 óra
Csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudunk beteget fogadni.

Vasárnap ZÁRVA

Térképes segítség az M0 és az M5 autópálya felől érkező vendégeinknek:


Nagyobb térképre váltás

Megközelítés autóval

 • A Béke tér irányából az Üllői úton a Vasvári Pál utcánál balra, majd a Vasvári Pál utcán a 3. lehetőségnél jobbra (Wlassics Gyula utca)
 • A belváros irányából az Üllői úton a Baross utcánál jobbra, majd a Baross utcán a 3. lehetőségnél balra (Wlassics Gyula utca)
 • Az M5 autópálya/Nagykőrösi út irányából a Méta utca, Margó Tivadar utca, Vasvári Pál utca útvonalon.

 

Megközelítés BKV-val

 • 50-es villamossal: A Thököly utcai megállónál kell leszállni, majd a Városház utca - Wlassics Gyula utca útvonalon haladni.
 • 19-es, 36-os busszal: A Thököly utcai megállónál kell leszállni, majd az Üllői út - Városház utca - Wlassics Gyula utca útvonalon haladni.
 • 80-as, 17-es, 193E busszal: Szálljon le a Szarvas csárda téri megállónál, majd induljon el a Városház utcán. A 3. lehetőségnél jobbra (Wlassics Gyula utca).
 • 80-as, 17-es, 193E busszal: A Szarvas csárda téri megállónál leszállva ( az Üllői úton) a Városház utcán haladva a 3. utca balra a Wlassics Gyula utca
 • 184-es busszal: A Wlassics Gyula utcai megállónál leszállva
 • 183-as busszal: Wlassics Gyula/Batthyányi Lajos utcánál leszállva
 • Pestszentimre-busszal: Kossuth Lajos utcai megállónál leszállva a Kossuth Lajos utca-Városház utca-Wlassics Gyula utca útvonalon haladva
 

Betegfogadás

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14

Akciók

Műtét előtti kedvezményes kivizsgálásEgy műtét még akkor is járhat bizonyos kockázatokkal, ha egyébkén látszólag egészséges állatot altatunk (pl. ivartalanítás). A műtét előtti kivizsgálással ezt a kockázatot a minimálisra tudjuk csökkenteni. Mivel ez nekünk is fontos, most jelentős kedvezménnyel biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat
Geriátriai kivizsgálásAz idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!
Macska ivartalanítási akcióRendelőnkben 2013 évben cica ivartalanítási akciót hirdetünk a kóbor állatok csökkentése érdekében.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook

Kedves Gazdik!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Rendelőnk november 1-től vasárnaponként zárva tart.
Telefonon természetesen továbbra is elérhetőek vagyunk reggel 9 és este 8 között.

Részletekről az alábbi linken olvashat: Kattintson ide