Elérhetőség

A rendelő elhelyezkedésének egyik legnagyobb előnye, hogy mind vidékről, mind pedig Budapestről és vonzáskörzetéből könnyen megközelíthetőek vagyunk.


Elérhetőség

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő Budapest 18. kerületében, Pestszentlőrincen található, mindössze pár percre az M0, és M5 autópálya kereszteződésétől.

A vidékről érkező vendégeinknek nem kell Budapesten, a forgalmi dugókon átverekedniük magukat ha szakrendeléseinkre érkeznek.

Kapcsolat

Nyitva tartás

Hétköznap
Rendelési idő 9-19 óra között, csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudunk beteget fogadni.

Kivétel: Közvetlen életveszély.

Hétvégén
Szombat ZÁRVA

Vasárnap ZÁRVA

Telefonon hétvégén is elérhetőek vagyunk a +36-30/534-59-14 -es telefonszámon. (9-20h-ig)

Térképes segítség az M0 és az M5 autópálya felől érkező vendégeinknek:


Nagyobb térképre váltás

Megközelítés autóval

  • A Béke tér irányából az Üllői úton a Vasvári Pál utcánál balra, majd a Vasvári Pál utcán a 3. lehetőségnél jobbra (Wlassics Gyula utca)
  • A belváros irányából az Üllői úton a Baross utcánál jobbra, majd a Baross utcán a 3. lehetőségnél balra (Wlassics Gyula utca)
  • Az M5 autópálya/Nagykőrösi út irányából a Méta utca, Margó Tivadar utca, Vasvári Pál utca útvonalon.

 

Megközelítés BKV-val

  • 50-es villamossal: A Thököly úti megállónál kell leszállni, majd a Városház utca - Wlassics Gyula utca útvonalon haladni.
  • 36-os, 93-as, 93A-s, 236-os, 236A-s busszal: A Thököly úti megállónál kell leszállni, majd az Üllői út - Városház utca - Wlassics Gyula utca útvonalon haladni.
  • 182-es, 183-as, 198-as, 282E-s, 284E-s, 184-es busszal: A Wlassics Gyula utcai megállónál leszállva
  • Pestszentimre-busszal: Kossuth Lajos utcai megállónál leszállva a Kossuth Lajos utca-Városház utca-Wlassics Gyula utca útvonalon haladva
 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook