Munkatársaink

Állatorvosaink - a rendelőben jelenleg 4 állatorvos kollégával találkozhat a hétköznapok során.


Munkatársaink

Ismerjen meg kollégáinkat jobban, hiszen biztosan nem mindegy Önnek sem, hogy ki fogja kezelni a kedvencét baj esetén. Tudjuk, hogy amikor ránk bízza kutyáját, cicáját, akkor sok esetben tényleg az életét adja a kezünkbe.

Nekünk is van otthon kutyánk, cicánk, így maximálisan bele tudjuk élni magunkat a gazdi szerepében - hiszen mi is azok vagyunk. Épp ezért részünkről mindent megteszünk annak érdekében, hogy érezze:

Nálunk kedvence jó kezekben van, vigyázni fogunk rá és legjobb tudásunk szerint mindent elkövetünk azért, hogy meggyógyuljon és visszakerülhessen otthonába.

Dr. Lévai Péter

Dr. Lévai Péter állatorvos 2001-ben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. A diploma megszerzése után az Egyetem Sebészeti és Szemészeti Klinikáján dolgozott, ahol széles körű szaktudást szerzett kisállatok sebészeti és szemészeti ellátásából. 2003 óta rendelőnk munkatársa, 2008-tól társtulajdonosa, és a rendelő vezetője.

2010-től a Magyart Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Szakmai, Oktatás, Továbbképzési Bizottságának a tagja, ahol feladata a Budapesten dolgozó állatorvosok továbbképzésének szervezése és ellenőrzése. Alapító tagja a Kisállat Szemészeti Egyesületnek. A Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti Tagozatában vezetőségi tag.

Fő érdeklődési területe az onkológia, és a szemészet.

 

Dr. Szentpétery Tímea

Dr. Szentpétery Tímea állatorvos 2004-ben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

A diploma megszerzése után az Egyetemi Klinikán dolgozott 2006-ig. 2006- 2008 között a Dunaföldvári Állatkórház munkatársa volt. 2008-ban kezdett rendelőnkben dolgozni. Szakterülete az onkológia, a sebészet és az ultrahang diagnosztika. 

 

Dr. Sziklai Lili

Dr. Sziklai Lili állatorvos 2021. februárjában szerzett diplomát a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen.

3 éve gyakornokként csapatunk tagja, így a diploma megszerzése után nálunk kezdte meg munkáját. Egyetemi évei során kiemelt érdeklődéssel fordult az aneszteziológia és a belgyógyászat, azon belül is a bőrgyógyászat iránt. A Magyar Bőrgyógyász Állatorvosok Egyesületének pártoló tagja.

 

Dr. Benkő István

Dr. Benkő István állatorvos 2011-ben végeztem állatorvosként, majd 6 éven keresztül itthon gyógyítottam a betegeimet. Ezt követően Angliába költöztem szakmai tapasztalatszerzés céljából és elkezdtem a BSAVA (British Small Animal Veterinary Association) által szervezett posztgraduális képzést is. Közben több szemész szakorvostól is tanultam. Végül 2021-ben hazaköltöztem és 2022-ben csatlakoztam a csapathoz. Fő érdeklődési területem a szemészet. 

 

Dira Gerda

Dira Gerda2015-ben végeztem el az állatorvosi asszisztens képzést, majd 2016 nyarán kezdtem el a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben dolgozni, mint részmunkaidős asszisztens.

2019-ben megkaptam a vezető asszisztens, majd nem sokkal később az operatív igazgató kinevezést.

Legfőbb feladatom a rendelő életének szervezése, hogy minden körülmény megfelelő legyen a gördülékeny és hatékony munkavégzéshez.

 

Lukács Diána

Lukács DiánaLukács Diána vagyok és 2021 tavaszán kezdtem el a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben dolgozni.

 

Agócs Virág

Agócs Virág2019-ben végeztem el az állatorvosi asszisztens képzést, és még ebben az éven sikerült elhelyezkednem a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben.

Jelenleg három cica és egy nyuszi gazdija vagyok, ha bármi történne velük, én is mindent megtennék értük, munkámból kifolyólag bármikor biztos kezekben tudhatom őket.

 

Pipa Klaudia Piroska

Pipa Klaudia Piroska2014-ben végeztem el az állategészségügyi technikus képzést Dunaújvárosban. A Lőrinci Állatorvosi Rendelő csapatát 2015 óta erősítem, mint állatorvosi asszisztens.

 

Hatos Renáta

Hatos Renáta 2019 óta dolgozom a Lőrinci rendelőben, ahol egy szuper csapat tagja lehetek.

Asszisztensként szeretem, hogy segíthetek és gondoskodhatok az állatokról. Nálunk ők családtagnak számítanak, így számomra fontos, hogy jó kezekben legyenek.

 
 
 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook