Munkatársaink

A rendelőben jelenleg 5 állatorvos kollégával találkozhat a hétköznapok során.


Munkatársaink

Ismerjen meg kollégáinkat jobban, hiszen biztosan nem mindegy Önnek sem, hogy ki fogja kezelni a kedvencét baj esetén. Tudjuk, hogy amikor ránk bízza kutyáját, cicáját, akkor sok esetben tényleg az életét adja a kezünkbe.

Nekünk is van otthon kutyánk, cicánk, így maximálisan bele tudjuk élni magunkat a gazdi szerepében - hiszen mi is azok vagyunk. Épp ezért részünkről mindent megteszünk annak érdekében, hogy érezze:

Nálunk kedvence jó kezekben van, vigyázni fogunk rá és legjobb tudásunk szerint mindent elkövetünk azért, hogy meggyógyuljon és visszakerülhessen otthonába.

Dr. Lévai Péter

Dr. Lévai Péter állatorvos2001-ben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. A diploma megszerzése után az Egyetem Sebészeti és Szemészeti Klinikáján dolgozott, ahol széles körű szaktudást szerzett kisállatok sebészeti és szemészeti ellátásából. 2003 óta rendelőnk munkatársa , 2008-tól társtulajdonosa, és a rendelő vezetője. 2010-től a Magyart Állatorvosi Kamara Fővárosi Szervezetének Szakmai, Oktatás, Továbbképzési Bizottságának a tagja, ahol feladata a Budapesten dolgozó állatorvosok továbbképzésének szervezése és ellenőrzése. Alapító tagja a Kisállat Szemészeti Egyesületnek. A Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti Tagozatában vezetőségi tag.
Fő érdeklődési területe az onkológia, és a szemészet.

Dr. Szentpétery Tímea

Dr. Szentpétery Tímea állatorvos2004-ben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. A diploma megszerzése után az Egyetemi Klinikán dolgozott 2006-ig. 2006- 2008 között a Dunaföldvári Állatkórház munkatársa volt. 2008-ban kezdett rendelőnkben dolgozni. Szakterülete az onkológia, a sebészet és az ultrahang diagnosztika. 

 

Dr. Annus Kata

Dr. Kata Annus állatorvos2014-ben szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Tanulmányai alatt külföldi klinikákon (Bécs, München, Zágráb) is tapasztalatot szerzett a kisállatgyógyászat terén. Végzés után egy ideig az Egyetemen volt kutató-oktató státuszban, majd két évig egy nagy forgalmú budapesti kisállatkórházban dolgozott. Érdeklődési területe a kisállatok belgyógyászata, sebészete és az onkológia. 2017-ben kezdett rendelőnkben dolgozni.

 

Dr. Vass Imola

Dr. Vass Imola2010-ben szerzett állatorvosi diplomát a SZIE Állatorvos Tudományi Karán. Végzés után Kecskeméten dolgozott, majd Mohácson, ahol a sebészet, radiológia és endoszkópia rejtelmeivel ismerkedett. 2016 óta a Kisállat Szemészeti Egyesület és a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság tagja. Érdeklődési területe a kisállatok szemészete, sebészete, és az endoszkópos vizsgálatok. 2016-tól dolgozik rendelőnkben.

 

Dr. Tóth Dániel

Dr. Tóth Dániel2016-ban szerzett diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Kisgyerek kora óta tudja, hogy állatorvos szeretne lenni. Már a tanulmányai során különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a lehető legjobban megismerje a kutyák és macskák betegségeit és ezek gyógyítását. Az egyetem elvégzése után rövid ideig Érden, egy kisállat rendelőben dolgozott. Érdeklődési köre a társállatok bőrgyógyászata és belgyógyászata. Fél évvel az oklevele megszerzése után kezdett rendelőnkben dolgozni.

 

Betegfogadás

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook