Szemészeti szakrendelés

Kutya, macska szemészeti szakrendelés a Lőrinci Állatorvosi Rendelőben. A szemészeti szakellátás keretei között teljeskörű kivizsgálást biztosítunk a szemészeti problémákkal küzdő macskák és kutyák számára. A pontos diagnózis felállítása után megtervezzük a leghatékonyabb kezelést.


Szemészeti szakrendelés

A Lőrinci Állatorvosi Rendelő egyik, ha nem a legfontosabb specialitása az állatorvosi szemészeti szakellátás. Ennek keretében vállaljuk a szemészeti megbetegedésben szenvedő kutyák és macskák teljes körű kivizsgálása alapján a pontos diagnózis felállítását majd a leghatékonyabb kezelés megtervezését és kivitelezését. 

A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta és szigorította az állatorvosi szemészet feltételeit. Csak olyan állatorvos végezhet szemészeti szakrendelést, aki vizsgát tett és rendelkezik a szükséges felszereléssel. Rendelőnk teljesítette a szükséges tárgyi és személyi feltételeket, így megkaptuk az engedélyt szemészeti szakrendelés végzésére. Erről bővebben itt tájékozódhat.

A  szemészeti betegek ellátását Dr. Lévai Péter (a Kisállat Szemészeti Egyesület alapító tagja és vezetőségi tagja a Magyar Állatorvosi Kamara Szemészeti tagozatának), Dr. Benkő István és Dr. Kovács Teréz végzik.

 Rendelőnkben a kutyák és macskák alap szemészeti vizsgálata magában foglalja a fizikális vizsgálatot, a könnytermelés mérését schirmer könnyteszt segítségével, a fluorescein festést a szaruhártya épségének a meghatározására, a szemnyomásmérést és a szemfenékvizsgálatot is.

Az alap szemészeti vizsgálaton kívül szükség esetén számos kiegészítő vizsgálat is elérhető: pl. szemészeti ultrahang-vizsgálat, ERG (elektro retinogramm), réslámpás vizsgálat, genetikai tesztek, gonioszkópia, vérnyomásmérés, stb

Az alap szemészeti vizsgálaton kívül szükség esetén számos kiegészítő vizsgálat is elérhető rendelőnkben: pl. szemészeti ultrahang-vizsgálat, réslámpás vizsgálat, genetikai tesztek, gonioszkópia, vérnyomásmérés.

A pontos diagnózis felállítása alapján tervezzük meg és végezzük a szembeteg kutyák és macskák gyógykezelését.

Az egyszerűbb terápiás beavatkozásokat (pl. könnycsatorna átmosás) éppolyan gondossággal végzünk, mint a bonyolultabb szemészeti műtéteket és a speciális felszereltséget és felkészültséget igénylő szemészeti operációkat (pl. kutya szürkehályog műtétje, zöldhályog műtétek, stb.)

 

Fontos!

Betegfogadás csak előzetes időpont-egyeztetés alapján!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy rendelőnkben csak előzetes időpont-egyeztetés alapján tudjuk fogadni betegeinket! Bővebb információ: időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés: +36-1-290-44-10 vagy +36-30-534-59-14


Szigorodtak az állatorvosi szemészeti szakrendelés feltételei! A Magyar Állatorvosi Kamara meghatározta az állatorvosi szemészeti szakrendelés legújabb feltételeit. Rendelőnk felszereltsége és szakmai felkészültsége is megfelelt a szigorú követelményeknek, így nálunk a legújabb szigorítások ellenére is folytatódhat a szemészeti szakrendelés. Bővebben >>>


Rendelőnkben a járványhelyzetre való tekintettel szokásosnál is jobban odafigyelünk a megfelelő higiéniás szabályok betartására. Az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreinket itt olvashatják.

Akciók

Geriátriai kivizsgálás

Az idős kor sajnos állataink esetében is előhozhat számtalan betegséget, melyeket rendszeres szűrővizsgálatokkal meg lehet(ne) előzni. Kedvence mellett mi is hálásak vagyunk, és kedvezményes árral díjazzuk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt komoly tünetek jelentkeznének!

Fiatal állatok kedvezményes ivartalanítása

Nem tenyésztési célra szánt állatok esetében az ivartalanítás mindenképpen egy ajánlott beavatkozás. A műtéti kockázat csökkentése miatt, és a későbbiekben esetlegesen kialakuló betegségek megelőzése érdekében ezt érdemes minél hamarabb elvégezni. Rendelőnkben az 1 évnél fiatalabb állatok műtéti költségéből 20 % kedvezményt biztosítunk, 2 éves kor alatti pedig 10 % kedvezményt adunk.

Webshop ajánló

A rendelő webáruházát a http://www.weballatpatika.hu címen találja meg. Ha bármilyen kérdése lenne a webáruházban található termékkel kapcsolatban, ne habozzon: hívjon vagy írjon!

Facebook