Kullancsveszély

2012. július 01.

Idén a szokásosnál is több kullancs okozta megbetegedést (Babesia, Lyme-kór) regisztráltunk a rendelőnkben, ami "köszönhető" a kedvező, langyos időjárásnak. Felhívjuk a gazdik figyelmét a fokozott óvatosságra és a kutyák gyakori átvizsgálásának fontosságára!

Mint arról már a híradásokból is értesülhettek, az idei évben a kedvező időjárás miatt a szokásosnál is több kullancsra számíthatunk.

Már az év első harmadában is azt tapasztaltuk, hogy kb. kétszeresére nőtt a kullancsok által terjesztett betegség miatt (Babesia, Lyme-kór) rendelőnkbe került kutyák száma.

A beteg kutyák egy részét (ha későn kerül állatorvoshoz) a leggondosabb orvosi beavatkozás ellenére is elveszítjük.

kullancs elleni termékek online shopja

Ha még nem védik kedvencüket a kullancsoktól sürgősen keressék fel rendelőnket, ahol minden méretű és korú kutyának tudunk megfelelő védelmet ajánlani akár személyes tanácsadás keretében is. Vagy ott a másik lehetőség, hogy az általunk legjobbnak tartott és épp ezért forgalmazott termékek (Frontline, Foresto, Scalibor, Advantix stb...) közül is tud azonnal választani és vásárolni. A szállítás akár házhoz is villámgyors, ha pedig bármilyen kérdése merül fel a termékekkel kapcsolatban, hívhat minket a rendelőben.

kullancs elleni termékek webáruháza

A kullancsokról, és az általuk terjesztett fontosabb betegségekről bővebben még a hasznos cikkek részen (bővebben a kullancsokról) is olvashat.

a kullancscsípés ellen lehet védekezni az alábbi termékekkel

Látogassa meg webáruházunkat ahol a kullancs elleni védekezés legjobb eszközeit itt gyűjtöttük össze: weballatpatika.hu - kullancs elleni védekezés

Óvja kedvencei egészségét szakembereink segítségével!

Ne habozzon!